Dokumentumok hozzáadása Megjelölt0
Dokumentum megjelölve.

Megjelölt munkák

Megtekintett0

Megtekintett munkák

Kosár0
A dokumentumot hozzáadta a kosarához.

Kosár

Regisztráció

eKönyvtár könyvtár

Ma kedvezménnyel!

Normál ár:
981 Ft
Megtakarítás:
106 Ft
Kedvezményes ár*:
875 Ft
Vásárlás
Hozzáadás Kívánságlista
Azonosítószám:207352
Értékelés:
Kiadva: 21.05.2021.
Nyelv : Magyar
Szint: Főiskola/egyetem
Irodalom: 2 egység
Referenciák: Nincs használatban
KivonatZsugorodni

Nagyon szereti őket, de a problémáival inkább a barátaihoz fordul. Most egy kicsit nehézkesebbé vált a kapcsolattartásuk, ugyanis barátnője és családja egy évre Amerikába költöztek. Nagyon hálás azért, hogy legalább az interneten tudnak beszélni, az időeltolódás miatt azonban ez sem túl egyszerű. Ám abban bízik, hogy ez az időszak erősíteni fogja kapcsolatukat.
Márk és Kata esetében is látjuk, hogy ebben a korban igazán fontossá válnak a legjobb barátok. Keresik a kortársaik tanácsát, szüleikről egyre inkább leszakadnak. Már nem elég, ha sok haverjuk van és együtt tudnak viccelődni, hanem mély, őszinte kapcsolatra vágynak, ahol bármit megoszthatnak a másikkal. Érzik a barátság törékenységét és így vagy úgy, de óvni szeretnék azt.

A gyermekekkel folytatott interjú során új tapasztalatokat szereztünk, ami mind a tanári pályán és az élet egyéb területein is hasznunkra válhat. Feladatunk volt érdekessé tenni a beszélgetést, mindemellett koncentrálnunk kellett a nyitott kérdések feltevésére is. A nyitott, kifejtendő kérdések által motivációt kaptak a gyermekek a beszélgetéshez és olykor el is kalandoztak hangosan a gondolataikkal. Izgalmas volt egy rövid időre bepillantani a színfalak mögé, ami az ő életükben éppen játszódik. Szerencsére mind a négyen segítőkészek voltak és élvezték a beszélgetést. Reméljük, hogy a tanulmányaink során lehetőségünk lesz még hasonló feladatoknak eleget tenni, hiszen így fejleszthetjük önmagunkat és a következő generációt is megismerhetjük.

Munkacsomag:
REMEK AJÁNLAT csomagban történő vásárlás az Ön megtakarításai −1 485 Ft
Munkacsomag, munkacsomagszám: 1383895
Hasonló dokumentumok betöltése

Küldés e-mailben

Az Ön neve:

Adja meg az e-mail-címet, amelyen meg szeretné kapni a linket:

Üdv!
{Your name} szerint érdemes lehet megtekinteni ezt a dokumentumot az eKönyvtárban „A fejlődés két eltérő szakaszában lévő gyermek összehasonlító elemzése”.

A dokumentumra mutató link:
https://www.ekonyvtar.eu/w/207352

Küldés

E-mail elküldve

Bejelentkezési mód kiválasztása

E-mail-cím és jelszó

E-mail-cím és jelszó

Helytelen e-mail-cím vagy jelszó!
Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Facebook

Még nem regisztrált?

Regisztráljon, és ingyenes dokumentumokhoz is juthat!

Regisztrálnia kell, hogy hozzáférhessen az eKönyvtár.com ingyenes dokumentumaihoz. A regisztráció gyors, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Ha már regisztrált, egyszerűen hogy hozzáférhessen az ingyenes tartalomhoz.

Mégse Regisztráció