Dokumentumok hozzáadása Megjelölt0
Dokumentum megjelölve.

Megjelölt munkák

Megtekintett0

Megtekintett munkák

Kosár0
A dokumentumot hozzáadta a kosarához.

Kosár

Regisztráció

eKönyvtár könyvtár

Ma kedvezménnyel!

Normál ár:
984 Ft
Megtakarítás:
178 Ft
Kedvezményes ár*:
806 Ft
Vásárlás
Hozzáadás Kívánságlista
Azonosítószám:665522
Értékelés:
Kiadva: 21.05.2021.
Nyelv : Magyar
Szint: Főiskola/egyetem
Irodalom: 1 egység
Referenciák: Nincs használatban
KivonatZsugorodni

Tudatosan választottam a nyelvtanári pályát, ugyanis közvetlen kapcsolatot tudok kiépíteni a diákokkal. Ezt figyeltem leginkább a motiváció mellett. A tanár diák kapcsolatot. A diákok mindennapjaikról és saját tapasztalataikról beszéltek s ugyanúgy reagáltak rá a tanárok is így megismerték egymást s egyszerre visszajelzést is kapnak, új kifejezéseket tanulnak és más szemszögből is megtekinthetik, megközelíthetik az adott témát. Mindemellett fontosnak tartom kiemelni a személyre szabott értékelést, amiből az egész csoport/osztály profitálhat. Az általam látogatott órák mindenképp a pozitív értékelést tartották fontosnak, ennek ellenére kritikát is mondtak, ami elősegíti a fejlődést. Érezhető volt a tanárokon, hogy a diákokat segítik és ügyelnek a lelki világra is.
Úgy vélem a tanórákon való részvétel elősegítette szakmai fejlődésemet, ugyanis teljesen más szemszögből koncentráltam, mint azt tizenkét éven át korábban tettem. Szeretném megemlíteni a „széles vászon” kifejezést, mely annyit takar, hogy nem egy dologra összpontosít az ember, hanem megpróbálja magába szívni a környezetét és konkrétan megtapasztalni az ott történteket. Ezt tettem én is. Kontextusba helyeztem a motivációt, hiszen számomra egy több tényezőből álló fogalmat jelent. Figyelmem folyamatosan megoszlott a tanár és diákok közt, hiszen mindkét fél szempontjából fontos a figyelem a tanórán. Már alig várom, hogy én is megtapasztaljam a tanítás élményét, motiváljam az utónemzedéket és legjobb tudásom szerint adjam át a tudást. Ki merem jelenteni, hogy én, személy szerint motivált ember vagyok, s célom egy kiváló tanárrá válni, aki mind emberileg, mind szakmailag maximális energiát befektetve halad lépésről lépésre a diákokkal.

Munkacsomag:
REMEK AJÁNLAT csomagban történő vásárlás az Ön megtakarításai −1 134 Ft
Munkacsomag, munkacsomagszám: 1383899
Hasonló dokumentumok betöltése

Küldés e-mailben

Az Ön neve:

Adja meg az e-mail-címet, amelyen meg szeretné kapni a linket:

Üdv!
{Your name} szerint érdemes lehet megtekinteni ezt a dokumentumot az eKönyvtárban „Percepció és figyelem, motiváció a gimnázumi tanórán”.

A dokumentumra mutató link:
https://www.ekonyvtar.eu/w/665522

Küldés

E-mail elküldve

Bejelentkezési mód kiválasztása

E-mail-cím és jelszó

E-mail-cím és jelszó

Helytelen e-mail-cím vagy jelszó!
Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Facebook

Még nem regisztrált?

Regisztráljon, és ingyenes dokumentumokhoz is juthat!

Regisztrálnia kell, hogy hozzáférhessen az eKönyvtár.com ingyenes dokumentumaihoz. A regisztráció gyors, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Ha már regisztrált, egyszerűen hogy hozzáférhessen az ingyenes tartalomhoz.

Mégse Regisztráció