Dokumentumok hozzáadása Megjelölt0
Dokumentum megjelölve.

Megjelölt munkák

Megtekintett0

Megtekintett munkák

Kosár0
A dokumentumot hozzáadta a kosarához.

Kosár

Regisztráció

eKönyvtár könyvtár

Ma kedvezménnyel!

Normál ár:
1 380 Ft
Megtakarítás:
150 Ft
Kedvezményes ár*:
1 230 Ft
Vásárlás
Hozzáadás Kívánságlista
Azonosítószám:216522
Értékelés:
Kiadva: 15.11.2021.
Nyelv : Magyar
Szint: Főiskola/egyetem
Irodalom:
Referenciák: Nincs használatban
Megtekintett időszak: 2019.g. - 2019.g.
KivonatZsugorodni

Legvégül egy tervezett informatikai ismeretek érettségire felkészítő feladatsorokat gyakoroltam, amelyben hálózati, SQL, programozási, és webprogramozási ismereteket sajátítottam el autodidakta (önképzés) módon.
A hálózati feladatok a számítógépes hálózatok konfigurálása és üzemeltetése kurzus alatt megtanult tananyag bővítésére is szolgált. A Cisco Packet Tracer szimulációs program segítségével több konfigurációs, üzemeltetési beállításra tettem szert. Köztük a DHCP szerver konfigurálásra, továbbá a SOHO routeren beállítani a címtartományt (statikus, dinamikus internet; LAN kialakítása), MAC-cím szűrés, vezeték nélküli kapcsolat beállítása, titkosítás beállítása (többségében WPA2-PSK, TKIP), statikus NAT beállítása, dinamikus RIP, VLSM címzési struktúra szerint meghatározni a router, a switch és PC-k IP-címeit.
SQL adatbázisban is dolgoztam, lekérdezéseket futtattam SQL parancsok szerint SELECT funkcióval. Tudni kellett adatbázist létrehozni a saját számítógépemen futtatott MySQL adatbázis-kezelő alkalmazás segítségével. Majd táblákat létrehozni és feltölteni script fájl segítségével, és az adattípusok legfontosabb alkalmazásait: szöveges, logikai, dátum, idő, numerikus (egészek és valós típusok). Számított mezőket hoztam létre és táblákat kapcsoltam össze szoros illesztéssel. Alkalmaztam az egyszerű parancsok készítéséhez a legfontosabb záradékokat, módosítókat: AS, DISTINCT, FROM, GROUP BY, HAVING, LIMIT, ORDER BY, WHERE. …

A szerző megjegyzéseBővíteni
Hasonló dokumentumok betöltése

Küldés e-mailben

Az Ön neve:

Adja meg az e-mail-címet, amelyen meg szeretné kapni a linket:

Üdv!
{Your name} szerint érdemes lehet megtekinteni ezt a dokumentumot az eKönyvtárban „Egy vízgazdálkodási cégnél szerzett szakmai gyakorlat”.

A dokumentumra mutató link:
https://www.ekonyvtar.eu/w/216522

Küldés

E-mail elküldve

Bejelentkezési mód kiválasztása

E-mail-cím és jelszó

E-mail-cím és jelszó

Helytelen e-mail-cím vagy jelszó!
Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Facebook

Még nem regisztrált?

Regisztráljon, és ingyenes dokumentumokhoz is juthat!

Regisztrálnia kell, hogy hozzáférhessen az eKönyvtár.com ingyenes dokumentumaihoz. A regisztráció gyors, mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Ha már regisztrált, egyszerűen hogy hozzáférhessen az ingyenes tartalomhoz.

Mégse Regisztráció